Bolvadin Ziraat Odası > Haberler > İNEGÖL TARIM FUARINA GİDİLDİ

İNEGÖL TARIM FUARINA GİDİLDİ

Çiftçimizin teknolojiyi yakından takip etmesini ve kullanmasını istiyoruz.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleştirilen 4. Tarım Fuarı`na , Bolvadin Ziraat Odası olarak , 12.09.2015 Cumartesi günü odamız önünden iki otobüs, yaklaşık 90 üyemiz katılımda bulundu. Bolvadin Ziraat Odası Başkanı Fikret DAYI , Bolvadin çiftçilerini tarım fuarına götürdüklerini belirterek, amaçlarının çiftçinin ufkunu açmak olduğunu söyledi. Üyelerimize modern tarım araçlarını, ekipman ve aletlerle birlikte, yeni gelişmeleri bizzat yerinde görme ve inceleme fırsatı sunduk dedi.
Sektördeki gelişmelerin takibini önemsediklerini ifade eden Dayı, Odamız tarafından, sektördeki teknolojik gelişmelerin en iyi takibinin yapılacağı fuarlara çiftçilerimizin katılımını da o kadar önemsiyoruz. Çiftçimizin teknolojiyi yakından takip etmesini ve kullanmasını istiyoruz. Bursa İnegöl Tarım fuarını gezen üyelerimiz , Odamız tarafından düzenlenen fuardan oldukça memnun olduklarını dile getirerek , Ziraat odamızın bu tür etkinliklere devam etmelerini isteyerek teşekkürlerini dile getirdiler.