Bolvadin Ziraat Odası > Haberler > Bolvadin Ziraat Odasından Basın Açıklaması

Bolvadin Ziraat Odasından Basın Açıklaması

7 Ağustos 2018 Salı günü meydana gelen dolu ve sel felaketinden sonra hayvanlarının bir kısmı telef olan üreticimizin işletmesinde İl Müdürümüz Sayın İbrahim Acar, Ziraat Oda Başkanımız Sayın Fikret Dayı, Bolvadin Tarım İlçe Müdür V. Abbas Başarı Afyonkarahisar Koyun Keçi Birliği Başkanımız Sayın Serdar Lökçü ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde ve incelemelerde bulundular.

Ziraat Odası başkanı Fikret Dayı ziyaretlerde şunları kaydetti : "Aşırı yağışlar ülkemizi etkilediği gibi ilçemiz dede hasarlara neden olmuştur. Birçok bölgede yaşanan sel baskınları Tarım ve Hayvancılığımıza önemli zararlar vermiştir. Tarımsal ve Hayvansal ürünlerinde zarar oluşan üreticilerimizin İlçe tarım müdürlüğümüze dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. İlçe tarım müdürlüğü zarar tespit komisyonunun çalışmaları sürmekle beraber zararların telafisi konusunda hükümetimizin çiftçilerimizin yanında olacağı kanaatindeyim. Bu vesile ile başta çiftçilerimiz olmak üzere, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, yaralarının en kısa sürede sarılmasını diliyorum. "

Ayrıca meydana gelen dolu ve sel felaketinden dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan MHP Afyonkarahisar Millet Vekilimiz Mehmet Taytak Bey ve beraberinde MHP ilçe Başkanlığı heyetine ve AKP ilçe Başkanı Ömer Dayı ya teşekkürlerimi sunarım.