Bolvadin Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Bolvadin Ziraat Odası > Haberler > Bolvadin Ziraat Odası Başkanlığı ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü işbirliği ile 12. Başvuru Çağrı döneminde, 86 çiftçimiz Traktör ve Ekipman hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazandılar.

Bolvadin Ziraat Odası Başkanlığı ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü işbirliği ile 12. Başvuru Çağrı döneminde, 86 çiftçimiz Traktör ve Ekipman hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazandılar.

Bu proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür eder , Traktör ve Ekipmanlarını Teslim alan çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bolvadin Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret DAYI ; göreve geldiğim  günden itibaren IPARD programı konusu üzerinde hassasiyetle durduğunu ifade etti. 12. çağrı Döneminde Birçok çiftçimize sertifika ve bilgilendirme toplantıları düzenleyerek ilçemizin sunulan bu hizmetten yararlanılması için   “Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Desteklerini, üretici ve yatırımcılarla buluşturacak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü olarak ilçe düzeyinde AB Kırsal Kalkınma Desteklerinin tanıtımlarına devam ediyoruz. Bu hibe destek programı ile İşletmelerimiz Avrupa Birliği İşletmeleri ile rekabet edebilecek ve AB standartlarında üretim yapar hale gelecektir. Afyonkarahisar 'ın en çok proje yapan il olduğunu ve hibe desteklerinde paranın son damlasına kadar kullanan ülke olmak istiyoruz " dedi.

 

Bu proje kapsamında emeği  geçen herkese teşekkür eder , Traktör ve Ekipmanlarını Teslim alan çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.