Bolvadin Ziraat Odası > Haberler > Osman Nuri CANATAN, Bolvadin Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret DAYI’yı makamında ziyaret etti.

İlçemizde 2010-2015 yıllarında  Kaymakamlık yaparak önemli hizmetlerde bulunan Bolvadin eski Kaymakamlarından Osman Nuri CANATAN, Bolvadin Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret DAYI’ yı makamında ziyaret etti. Şuan Bergama Kaymakamlığı görevinde bulunan Osman Nuri CANATAN’ a yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı teşekkür eden Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret DAYI bundan sonraki görevlerinde de başarılar diledi.