Bolvadin Ziraat Odası > Haberler > Türk Kızılay’ından Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı’ya Teşekkür Plaketi

Türk Kızılay’ından Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı’ya Teşekkür Plaketi

ürk Kızılay’ı kan toplama faaliyetlerinde, Ziraat Odası Başkanlığı’nın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Kızılay’ı kan toplama faaliyetlerinde,  Ziraat Odası Başkanlığı’nın vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ziraat Odası Başkanı Fikret DAYI ; “ Türk Kızılay’ımızın bu anlamlı kan toplama kampanyasını İlçemiz Bolvadin’de de yürütmeleri halkımız için  yararlı  görüyorum. İlçemizde olası kan ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra, başka yerlerde kan ihtiyacının karşılanması için kan toplama kampanyası büyük önem arz etmektedir. Türk Kızılay’ının daha verimli bir çalışma sergilemesi için kan bağışında bulunulması ve kişilerin bağış konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kızılay’ımızın bu kan toplama kampanyasını , Bolvadin halkı adına destekliyor ve halkımızı da hayat kurtarabilmek adına kan vermeye davet ediyoruz. Türk Kızılay’ına bu kan toplama faaliyetlerinde maddi ve manevi  yardımlarımız sürecektir.” dedi.